MGMG736 Management Strategy for Food and Agricultural Entrepreneurship

แนวการศึกษาภาวะผู้ประกอบการธุรกิจเกษตรและอาหาร, การวางแผน พัฒนา และการปรับใช้กลยุทธ์สำหรับผู้ประกอบการธุรกิจเกษตรและอาหาร, การบูรณาการความรู้ระหว่างแนวการศึกษาภาควิชาการและภาคปฏิบัติด้วยบทเรียนรู้จากกรณีศึกษาของการแบ่งปันประสบการณ์จริงจากผู้ประกอบการธุรกิจเกษตรและอาหาร ในขอบเขตของ นวัตกรรมอาหารเพื่อสุขภาพ อาหารและโภชนาการเพื่อสุขภาพที่ดีของผู้สูงอายุ โอกาสและอุปสรรคสำหรับธุรกิจอาหารของไทยในประชาคมเศรษฐกิจอาเซียนและประเด็นปัจจุบันที่เกี่ยวข้องในแนวโน้มด้านธุรกิจอาหารและเกษตร

Approaches of social and innovative entrepreneurship, Planning, Developing, and Implementing of Strategies for social and innovative entrepreneurship, Integrating knowledge between practical and academic approaches with lesson learnt of case studies from entrepreneurs’ experiences in areas of healthy food, food and nutrition for healthy elderly, Opportunity and threat for Thai food businesses in ASEAN Economic Community and current issues involving in food and agricultural business trends